NOVETATS (a partir de 12 anys)

 Maig 2023

Us presentem les últimes novetats a la biblioteca per a noies i noies a partir de 12 anys

Si els voleu demanar en préstec adreceu-vos a la biblioteca de dilluns a dijous de 17 a 19,45h o també podeu fer la reserva a través del seu correu biblioteca@ecmmvilanova.cat 

Bruce Springsteen

Desde hace más de cuarenta años, Bruce Springsteen està en la cima del escenario del rocanrol. Desde su debut en 1973 con Greetings from Asbury Park, N.J. hasta el Western Stars de 2019, la suya es la historia de toda una vida dedicada a la música como intérprete y productor, peo tambiésn como compositor comprometido.

Este libro analiza cada etapa de su carrera musical. sus influencias y cómo sus orígenes dieron forma a sus composiciones musicales. sus álbumes han reflejado sentidas pasiones y preocupaciones: desde la posición del obrero norteamericano en The River y Nebraska hasta las profundas relaciones personales de Tunnel of Love; desde las vistas desoladoras de Darkness on the Edge of Town a la rabia de Born in the U.S.A.

Autor: Michael O'Neill


"Llum a l'ànima"
 PALMIRA JAQUETTI (1895-1963)

Llibre catàleg que té per objectiu complementar i ampliar els continguts de l'exposició "Llum a l'ànima", exposició en homenatge a Palmira Jaquetti, promogut i organitzat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per commemorar els 125 anys del naixement de la poetessa, compositora, folklorista i docent. Pensada per divulgar la seva figura i obra i per esperonar recerques i activitats de difusió futures


Instruments de música tradicionals

A diferència d'altres arts seculars, la música tradicional sortosament és viva i es reinterpreta amb força. I aquest volum ens permet, amb una mirada àmplia, de saber quins són aquells instruments que han servit per executar les composicions musicals populars a casa nostra, sense excloure aquells que simplement servien (i serveixen) per emetre un so en particular.
Descobrirem tot un ventall de possibilitats, des de les més elementals i de producció domèstica fins als instruments més sofisticats i a voltes procedents d'altres contrades, però que hem integrat com a propis. 

Autor: Anaís Falcó Ibàñez