NOVETATS (a partir de 6 anys)


 
Novembre 2022

L'ós i el piano
A partir de 6 anys

Un dia, al bosc, un osset va trobar una cosa que no havia vist mai. "Oh! Què deu ser aquest objecte tan estrany?", va pensar. Amb cautela, el va començar a palpar amb aquelles potes rabassudes.

Amb el trans curs del temps, l'ós va aprendre a tocar l'estrany instrument. Un dia, per casualitat, un pare i el seu fill, que esmorzaven al bosc, van sentir els bells sons del piano. L'ós els va acompanyar en un increïble viatge a Nova York, on la seva extraordinària habilitat el va convertir en un personatge famós. Va aconseguir la fama, la fortuna i tota la música del món, però trobava a faltar als seus amics i a la família que havia deixat enrere.

David Litchfield és un il·lustrador de Bedfordshire (Regne Unit). Es va iniciar en el dibuix quan era molt petit, creant còmics de Star Wars i Indiana Jones per als seus germans grans. Des de llavors el seu treball ha estat publicat en revistes, diaris, llibres i samarretes. També ha exposat les seves il·lustracions a nivell individual i en grup, tant al Regne Unit com a la resta d'Europa i els Estats Units. Aquest és el seu primer llibre.

  • Autor i il·lustrador: David Litchfield
  • Editorial: Bulme, 2019

Tant de bo
A partir de 6 anys


Quantes vegades has desitjat que els teus somnis es facin realitat?
La cançó de Txarango ens desperta l'esperança de creure en la màgia per aconseguir tot allò que desitgem. 
Pots seguir la història escoltant la cançó a través d'un codi QR

Autors: Nina Bach i Laura Quicios
Editorial: La Gamberra, 2021


Compta amb mi
A partir de 6 anys


Compta amb mi és un conte basat en la cançó homònima de Txarango que representa un cant a l'amor incondicional, una oportunitat per dir als més petits (i no tan petits) que comptin amb nosaltres, que hi som i que volem escoltar-los.

Idea i textos: Núria Puyuelo i Laia Figueras
Il·lustració: Valentí Gubianas
Editorial: Nanit


El llac dels cignes
A partir de 6 anys


Descobreix la màgica història d'El llac dels cignes: un bruixot malvat ha convertit en cigne la princesa Odette. Podrà, la noia, deslliurar-se de l'encanteri? Deixa't portar per la dansa dels cignes,
coneix l'Odile, la filla del pervers bruixot....i segueix la princesa Odette en la seva lluita contra l'encanteri!

Prem la nota musical que hi ha en cada pàgina perquè la hist.ria cobri vida amb la música d'El llac dels cignes de Txaikovski, i després torna a escoltar cada tema al final de l'àlbum!

Text: Katy Flint
Il·lustracions: Jessica Courtney-Tickle
Editorial: Brúixola, 2019