NOVETATS (a partir de 13 anys)

 Octubre 2022

Us presentem les últimes novetats a la biblioteca per a noies i noies a partir de 13 anys

Si els voleu demanar en préstec adreceu-vos a la biblioteca de dilluns a dijous de 17 a 19,45h o també podeu fer la reserva a través del seu correu biblioteca@ecmmvilanova.cat 

Mai de la vida et deixaria tirada
A partir de 13 anys

A través del relat dels tres protagonistes (l’Èric i les bessones Agnès i Maria), ens endinsem en el món emocional de cadascun d’ells, la passió per la música, per la pintura... Coneixerem de primera mà les seves inquietuds i vivències durant un curs en què tenen experiències intenses, algunes de punyents, que els ajudaran a madurar i acceptar les seves debilitats, a seguir el camí artístic i a valorar per damunt de tot l’amor, l’amistat i la família.

Autora: Gemma Lienas
Editorial: Edebé, 2021


Com llàgrimes en la pluja
A partir de 13 anys

Una obra que parla del món de la música, del fracàs i de l'èxit, però també de les relacions humanes i de l'amor com a salvació.

La Grace és la filla adolescent d'en Leo Calvert, una llegenda de la música mort fa cinc anys en circumstàncies estranyes. La noia no suporta els centenars de fans que cada cap de setmana es reuneixen a la tomba del seu pare; no entén per què la mare no vol publicar les últimes cançons que el pare va deixar escrites; no vol que ningú sàpiga que ella és la filla d'en Leo Calvert; vol viure aïllada del món cruel que va destruir el seu pare. Però l'arribada al poble d'en Norman, que al principi sembla un fan més, ho capgirarà tot. 

Autor: Jordi Sierra i Fabra
Editorial: Cruïlla, 2021