NOVETATS (a partir de 6 anys)

 Setembre 2022

Us presentem les últimes novetats a la biblioteca

Si els voleu demanar en préstec adreceu-vos a la biblioteca de dilluns a dimecres de 17 a 19,45h o també podeu fer la reserva a través del seu correu biblioteca@ecmmvilanova.cat 

Mediterrània, una mar de músiques
A partir de 8 anys

Navegarem per la Mediterrània i descobrirem diferents músiques, artistes, instruments i petites històries que es troben en aquesta cruïlla de cultures. Des de la passió del flamenc a Andalusia, l’alegria de les jotes, la festa de la rumba catalana, el misticisme de la tarantel·la italiana o el lament de les músiques gregues.

Text: Jordi Alsina
Il·lustracions : Lluís Ràfols
Editorial: El dimoni pelut, 2020
El gat rumberu
A partir de 7 anys
Conte basat en la cançó homònima de La Pegatina.
És un conte infantil que ens explica la història d'un gat, una mica entremaliat, que prova diferents oficis i al final decideix fer-se músic per fer ballar tot el món al so de la seva guitarra. Un conte per parlar de què volem ser, què ens agrada i poder riure amb aquest gat tan poc usual.
Il·lustracions: Anna Aparicio Català
Editorial: Nanit, 2021
El petit gran llibre de la música
A partir de 7 anys

El lector descobrirà els estils i les peces musicals preferides de la Ivet, una nena que recorre el llibre jugant amb el seu vestuari i pentinat segons la música que sona de fons!
No et perdis aquest viatge a través dels diferents estils i formacions musicals. Des del músic que assaja en la solitud de casa seva fins a l'orquestra que omple grans teatres, passant per la intimitat de la música de cambra i els escenaris davant de milers de persones.
Descobreix les claus del jazz, dels flamenco o de la música pop. Deixa't contagiar pel ritme de la big band, l'energia del rock i la força del heavy metal, i gaudeix mentre pares atenció a la música que ens envolta
Inclou una llista de reproducció de cançons per escoltar durant la lectura

Autors: José López i Xavier Romeu
Il·lustracions: María Simavilla
Editorial: La Galera, 2021
Ara som gegants
A partir de 7 anys
Conte basat en la cançó homònima de Joan Dausà que parla de com els més petits poden ser els més valents quan planten cara a les seves pors.
.L'Aran té somnis que el fan tremolar. Li fan por els monstres que s'amaguen sota el llit, les ombres dels passadissos, el so de la pluja...Però és capaç de parlar-ne, enfrontar-s'hi amb la gent que estima i convertir aquestes pors en un satèl·lit que es va allunyant.
Autor: Laia Figueras i Núria Puyuelo
Il·lustracions: Jorgina Juvé
Editorial: Nanit, 2019