NOVETATS ( A partir de 6 anys)

Març 2022

Us presentem algunes de les novetats a la nostra biblioteca.

Si els voleu demanar en préstec adreceu-vos a la biblioteca a través del seu correu biblioteca@ecmmvilanova.cat posant el nom de l’alumne i del seu tutor (professor d’instrument) que serà qui us farà arribar el llibre.

El violí d'en Patrick

A partir de 6 anys











El món pot ser un lloc molt gris, molt seriós, molt pobre. Però en Patrick acaba de trobar, en un mercat d'antiguitats, una eina màgica:  un violí. Quan es posa a tocar-lo li passen coses extraordinàries ... els peixos comencen a volar; les vaques ballen i dels arbres creixen pastissos en lloc de pomes. I de sobte fins i tot els més tristos somriuen i mil focs artificials esclaten al cel. Colors per tot arreu!

En Patrick ens demostra  com arribem a necessitar la música, la fantasia i històries com la seva per fer que el nostre món sigui un lloc més bonic i divertit. Un lloc millor.

Quentin BlaKe (Regne Unit 1932) és l'autor i il·lustrador d'aquest conte. Les il·lustracions del llibre són espontànies i fresques i estan fetes amb un traç precís fet amb ploma, tinta xinesa i pintat amb llapis de colors i aquarel·les posa color a les pàgines d'aquest conte. Aquest és un prestigiós il·lustrador que ha rebut molts premis d'il·lustració al llarg de la seva vida com el Premi Hans Christiam Andersen que va aconseguir l'any 2002 per la seva contribució a les il·lustracions infantils.

D'ell Roald Dahl el defineix com “El millor il·lustrador de llibres infantils del món.

Autor i  il·lustrador: Quentin Blake

Editorial: Blackie Books, 2018

La orquesta

A partir de 9 anys











Un llibre perfecte per als estudiants de música i tots els melòmans . Molt abans que hi hagués DJ i estrelles de rock, ja existien les orquestres. A l'escenari principal o creant èpiques bandes sonores de pel·lícules, l'orquestra segueix sent igual de magnífica en qualsevol de les seves formes. Descobreix en aquest llibre els seus orígens i els tipus d'instruments que hi ha, sense oblidar els intèrprets i tots els elements que permeten una perfecta execució de les melodies. Aprèn quins són els compositors que han perdurat amb el pas del temps i viatge a les sales de concerts més famoses del món.

Autor: Avalon Nuovo i David Doran

Editorial: Astronave, 2020


Petita història de JOAN CARLES i AMAT

 A partir de 9 anys











La Petita història de Joan Carles i Amat apropa als més petits la vida d'aquest polifacètic personatge, Nascut a Monistrol de Montserrat, fou metge de professió i autor del primer tractat de guitarra conegut a Europa. Va destacar en molts àmbits, entre ells, la música.

Autor: Joan PuigdellívoI

I·lustracions: Pilarín Bayés

Editorial: Mediterrània, 2020