NOVETATS (a partir de 6 anys)

 Gener 2022

Us presentem algunes de les novetats a la nostra biblioteca.

Si els voleu demanar en préstec adreceu-vos a la biblioteca a través del seu correu biblioteca@ecmmvilanova.cat posant el nom de l’alumne i del seu tutor (professor d’instrument) que serà qui us farà arribar el llibre.


Les meves primeres notes musicals

Llibre amb teclat en miniatura. A partir de 6 anys
 Els més petits descobriran el plaer de crear sons musicals amb aquest teclat en miniatura i les cançons del llibre. Per escoltar les melodies i veure com es toquen, podeu visitar www.usborne.es/primeres-notes. Hi ha un teclat virtual i un vídeo per a cada melodia. Només has de triar quina vols de la llista.

 

Autor: Sam Taplin

Il·lustracions: Rachel Stubbs

Editorial Usborne, 2020

 

 

L’orquestra

Llibre a partir de 6 anys

Amb aquest llibre els més menuts descobriran la màgia de la música i coneixeran els instruments que formen una orquestra.

 

Autor: Sam Taplin

Il·lustracions: Sean Longcroft

Editorial:  Usborne 2020

 

 

 

Pau Casals, el col·leccionista de pipes

Llibre amb CD a partir de 6 anys

 
És el primer número de “Grans músics i Grans homes”. Una sèrie pensada per a donar a conèixer al públic infantil els grans intèrprets de la història de la música, tant des de la seva vessant més humana com de la seva obra.

En aquest llibre hi trobaràs...

Per als més petits: un preciós conte il·lustrat.

Per als que comencen a llegir: una gravació dramatitzada del conte que els facilitarà la lectura i els ajudarà en l’entonació i la comprensió lingüística.

Per als més grans: un apartat de curiositats i un  joc.

Per a tots: el testimoni sonor de qui ha estat considerat el més gran violoncel·lista.

 

Autor: Anna Obiols

Il·lustracions: Subi

Editorial Bellaterra Música, 2020

 

 

El gran libro de los instrumentos musicales

Llibre a partir de 8 anys 

El gran llibre dels instruments musicals reuneix una orquestra excepcional que congrega la granota, l'olifant, la flauta dolça i la de pa, el piano de cua, la trompa de caça, l'oboè, l'altaveu, el bombo, la cansalada o el shofar.

Un llibre amb 130 instruments classificats per categories. Cadascú apareix descrit i il·lustrat juntament amb els de la seva família, informació que es complementa amb diverses vinyetes humorístiques que juguen amb expressions relacionades amb la música.

 

Autor: Raphaël Martin

Traductor: Elena Gallo Krahe

Il·lustracions: Pronto

Editorial Ideaka Edelvives, 2018