NOVETATS ( a partir de 6 anys)

 

NOVETATS (a partir de 6 anys)

Novembre 2021

Us presentem algunes de les novetats a la nostra biblioteca.

Si els voleu demanar en préstec adreceu-vos a la biblioteca a través del seu correu biblioteca@ecmmvilanova.cat posant el nom de l’alumne i del seu tutor (professor d’instrument) que serà qui us farà arribar el llibre.


La Simfonia dels animals

Llibre i àudio a través de codi QR; a partir de 7 anys



La simfonia dels animals, magistralment il·lustrada per Susan Batori, és una experiència de lectura infantil única en què el juganer Mestre Mouse, sempre batuta en mà, ens acompanya en les aventures d'un grup d'amics, des de guepards i cangurs fins a elefants i balenes blaves. Cada pàgina és una nova història amb un missatge positiu, faules per aprendre el valor de l'amistat. El llibre aborda temes com la compassió, la paciència, el respecte, o la confiança en un mateix. La història combina animals entranyables amb enigmes, pistes i endevinalles ocults entre les pàgines, perquè els pares també puguin gaudir d'aquesta experiència interactiva compartida.

El llibre té una aplicació mòbil associada mitjançant la qual es poden descarregar les peces musicals d'una manera molt senzilla. L'eina reprodueix instantàniament la simfonia apropiada a cada pàgina, quan la càmera d'un dispositiu mòbil s’hi col·loca a sobre.

Text i Música: Dan Brown

Dan Brown sempre ha estat un rondallaire. Captivat pels ritmes i les endevinalles des que tenia tres anys, li encanta compartir històries a través dels llibres, la música i la poesia amb ratolins de biblioteca petits i grans. En Dan ha escrit diversos best-sellers internacionals, com ara el fenomen mundial El codi Da Vinci. La simfonia dels animals és el primer àlbum il·lustrat que publica.

Autor: Dan Brown

 

Il·lustracions: Susan Batori

Interpretat per la Zagreb Festival Orchestra

Editorial Baobab, 2020

 

Presentació del conte per part de l’autor: https://www.youtube.com/watch?v=6GxoWaXLW_U

Gravació banda sonora: https://www.youtube.com/watch?v=N6QsZdP5c5M


La poko i el timbal 

Llibre a partir de 4 anys


Aquest llibre infantil ens narra les aventures Poko, una granota valenta, decidida i amb un objectiu clar: crear la seva pròpia música. 

Els pares de Poko li havien regalat moltes coses, però un dia li van comprar un timbal.

"L'error més gran dels pares de la Poko va ser regalar-li un timbal. Ja havien comés altres errors..., però el timbal va ser l'error més gran."

Després d'intentar fer la seva "música" a casa, el seu pare l'anima a tocar el seu timbal en un altre lloc i la Poko surt al bosc. 

Hi ha tant de silenci que comença a tocar per fer-se companyia. I aquí comença el millor.

De sobte, s'uneixen a la Poko altres animals amb instruments... i així fins a una multitud d'animals que la segueixen i gaudeixen de la música. 

Finalment, quan el pare de Poko la crida per sopar, s'escolta una música a la llunyania que cada vegada és més forta. 

Tornarà la Poko amb el seu timbal? 

Què pensaran els seus pares? 

Si vols descobrir com acaba aquesta història hauràs llegir aquest meravellós conte infantil escrit i il·lustrat per Mathhew Forshythe.

 

Autor: Matthew Forsythe

Il·lustracions: Matthew Forsythe

Editorial:  Andana, 2019


La pianista de mans màgiques

Llibre a partir de 10 anys


Sabeu qui és l’Alicia de Larrocha?

Gràcies a una carta que li va escriure la seva tieta, ella va saber moltes coses de quan era petita.

Amb un any d’edat va decidir que la seva vida seria tocar el piano. Molt aviat ella va començar aprendre a tocar-lo, a fer concerts per les millors sales de tot el món, va ser compositora i professora de piano. La música sempre va formar part de la seva vida i de la seva família, va ser la seva gran passió. Va tenir la sort de poder viatjar molt i li van passar moltes  coses i moltes anècdotes que descobrireu en aquest llibre.

Aquest llibre és la seva biografia escrita per a nens i l’autora és la seva filla Alicia Torra de Larrocha i il·lustrat per Maria Padilla.

 

Autor: Alicia Torra de Larrocha

Editorial Vegueta, 2019