QUEEN

El llibre es remunta al ambient universitari i artístic de Londres al final dels anys 60 per descobrir-nos les primeres petjades de Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor y John Deacon. 

El llibre en boniques il·lustracions ens endinsa en la vida de Mercury des del seu naixement fins a formar Queen amb els seus companys

La seva cronologia inicial dona pas a unes boniques il·lustracions que van endinsant-se en la personalitat de Mercury, des del seu naixement a Zalzíbar com Farrokh Mulsara, el seu pas per Bombai i la seva arribada a la capital anglesa el 1965. 

D'aquí a les seves classes d'art fins passar a la banda Smile i finalment formar Queen junt amb els seus companys. D'aquí a explicar d'una manera molt didàctica el paper de cada un en el grup (no oblidem que estem davant d'un llibre pensat per a menors a partir de 7 anys) i viure l'evolució de Mercury, May i companyia dels estudis de gravació als seus cada vegada més reexits concerts. 

El llibre fa accent en fites com la gravació de "Bohemian Rhapsody", també tots els looks de Mercury per portar el seu espectacle el més lluny possible. Culmina amb un emotiu acomiadament: "Estimat, jo tinc sempre una cancó per les teves orelles, per als teus sentiments, jo seguiré cantant-te des del cor" sense entrar en el trist final del cantant.

Queen
Autora: Soledad Romero Mariño
Editorial: Reservoir Books