Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2024

REVISTA MUSICAL CATALANA Núm 383 (Setembre-Desembre 2024)

Imatge
 Ja tenim el nou número de la REVISTA MUSICAL CATALANA EN DESTAQUEM: EN PORTADA: RAQUEL GARCIA-TOMÁS: Inspiració i ofici Compositora imprescindible del panorama musical del país, és artista convidada del Palau de la Música aquesta temporada, durant la qual estrenarà noves obres i se'n mostrarà un ampli ventall del catàleg. ENTREVISTA: TOTI SOLER: "M'agrada fer les coses sense presses, i fer-les bé" "Jordi "Toti" Soler va néixer a Vilassar de Dalt el 1949. enguany fa setanta-cinc anys, seixanta dels quals dedicats a tocar la guitarra. Amb aquest instrument ha practicat tota mena d'estils musicals i ha voltat arreu del món, encara que, com s'acostuma a dir, ningú és profeta a casa seva." EFEMÈRIDE: JOAN LAMOTE DE GRIGNON: l'origen del simfonisme a Catalunya "En el 75è aniversari de la seva mort recordem una figura caracteritzada per la seriositat en el treball, la recerca de la qualitat i la difusió de la música culta per tots els ra

DIBUIXOS MOTXILLA VIATGERA CURS 2023-2024

Imatge
La motxilla viatgera de la biblioteca, és un projecte per acostar el fons de la biblioteca a l'alumnat i fomentar la lectura. Es fa per rotació a les classes de llenguatge a partir de sensibilització 1 i fins 2n curs d'elemental. A la motxilla hi trobareu un parell de llibres, una llibreta on el vostre fill/a podrà dibuixar o escriure què li han semblat els llibres que ha llegit. També podeu consultar-hi la normativa de la biblioteca per si voleu fer més préstecs durant el curs. I si passeu per la biblioteca podreu veure alguns dels dibuixos i comentaris de l'alumnat de sensibilització 1 del curs passat.

BON CURS 2024-2025

Imatge
  Des de la biblioteca us volem desitjar un bon curs i recordar-vos que obrirem les nostres portes de dilluns a dijous de 17 a 20h a partir del dia 16 de setembre Us hi esperem!